U12-MİNİK LİGİ MAÇLARIMIZIN PROGRAMI YAYINLANDI.

Asya Voleybol Ligi’nde U-12 Minik yaş gruplarında lig sistemi içinde puan usulüne göre oynanacak maçlarımızın ilk hafta programı yayınlandı ve 1 Mayıs Pazartesi günü oynanacak maçlarda tüm katılımcı takımlara başarılar diliyoruz.

Tüm takımlarımızın maçlar hakkında aşağıdaki hususlara dikkatlerini çekmek istiyoruz.
-Takım sporcu listeleri (Esame Listesi) ve Veli İzin ve Sağlık Onay formu maç öncesi hakeme verilecektir. Kadrodaki sporcular bu şekilde maça çıkabilir. İleride oyuncu ilave ederseniz, aynı şekilde Veli onay formuyla maça gelmelisiniz.
-Veli Sağlık Onay ve İzin formları ilk gelişte anne ve baba imzalı olarak hakeme teslim edilmelidir. Fotoğraf gerekli değildir.
-Veli İzin ve Sağlık formunu, Esame Listesini ve diğer tüm merak ettiklerinizi aşağıdaki linkte web sitemizde bulabilirsiniz.
https://asyavoleybolligi.com/belgeler/
-Maçta 2 seti alan takım 2 puan alır, set kazanan takım ise 1 puan kazanır. Skor 2-0 olursa maç biter ve 3. set oynanmaz.
-Sahada her takım maksimum 10 sporcu, minimum 6 sporcuyla yer alabilir. Takımlarda özel izinimiz dışında erkek sporcu bulunamaz.
-Maçta en az 2 pas zorunludur. Tüm servisler, servis çizgisinden ve sadece alttan atılır. Her iki sayıda oyuncular bir tur döner.

Minik sporcularınız için gelişim sağlayacak maçlarda şimdiden başarılar diliyoruz.