TÜM YAŞ GRUPLARINDA PUAN DURUMLARI BELLİ OLDU

Asya Voleybol Ligi AVL’de, U13-Midi, U15-Küçük ve U17-Yıldız yaş kategorilerinde puan durumlarını aşağıda inceleyebilirsiniz.

Gruplarda maçlar devam etmektedir ve maç adetleri değişiklik gösterdiğinden, son haftalarda sıralamalar yüksek ihtimalle değişecektir. U12-Minik Yarışma puan durumu gelecek hafta yayınlanacak ve gruplardaki sıralamalar belli olacaktır.
Aynı puanda olan takımların aralarında yaptıkları maçın sonucuna göre galip gelen taraf, puanlamada bir üst sırada yer alacaktır.

Puanlama sisteminde ilk dört sıradaki takımlar dereceye girmiş sayılacak ve 4. olan takım da üçüncülüğü paylaşmış olacaktır. Dolayısıyla dereceye girmiş olan ilk 4 sıradaki takımlara kupa ve kadrolarındaki tüm sporcularına takdir sertifikası verilecektir. Sadece U10-Minik TutAt yaş grubu mücadelesinde puanlama ve derece alınmayacak ama tüm katılımcı sporcular takdir sertifikası alacaktır.

Önemli bir not olarak katılımcı kulüplerimize, sezon sonuna doğru yeterli zamanımız olduğunda gruplarında 1. olan takımların, diğer grubun 1. sıradaki takımıyla yaş kategorisi şampiyonluğu maçı oynayacağını ve program yetişirse 2. sıradaki takımlar için de aynı sistemin uygulanarak her yaş kategorisinde ilk 3 sıranın belirleneceğini bildirmek isteriz.
Şu ana kadar aldıkları başarılı sonuçlar için tüm takımların sporcularını, teknik ekiplerini ve yöneticilerini kutluyor, sezonun bitmesine yakın olan gelecekteki maçlarda başarılar diliyoruz.