2022-2023 SEZONU GURUR TABLOSU KUPALARINI ALIYOR

Asya Voleybol Ligi AVL’de 2022-2023 sezonunda kupa törenimize sayılı günler kaldı.

4 Haziran 2023 Pazar günü saat 13:30’da başlayacak U17-Yıldız yaş dostluk maçında Anadolu Marmara ve Ali Peçen Sportif takımları karşılaşacak. U17-Yıldız kategorisi şampiyonunu belirleyecek final maçında Anadolu Marmara A ve Anka Gençlik takımları gelecek hafta kızlarını paylaşacak.
Pazar finalinde saat 15:00’de U15-Küçük yaş kategorisinin şampiyonu Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Ateş A maçının ardından belli olacak.
Günün son final maçında ise U13-Midi yaş kategorisinin şampiyonu İDA Voleybol A ve Beylerbeyi takımları arasında oynanacak maçtan sonra belli olacak ve tüm final maçları sonrasında KUPA TÖRENİMİZ yapılacaktır.

Final günü saat 17:30’da başlayacak kupa törenimizin arkasından 18:00 itibarıyla kapanış partimizi yapacak ve yaklaşık saat 19:00 gibi törenimiz bitecek, 2022-2023 Asya Voleybol Ligi sezonumuz şimdilik tamamlanacaktır.

Bir kez daha ligimize değer katan tüm kulüplerimizi ve ligimizde mücadele eden tüm sporcuları kupa ve sertifika törenine sertifikalarını almak üzere davet ediyor, tüm takımların kıymetli yöneticilerini, kıymetli antrenörlerini, kıymetli sporcularını, bu organizasyonun gerçekleşmesine başından beri büyük katkı veren TVF yetkililerini, Voleybol İl Temsilciliğimizi, değerli hakemlerimizi ve AP Sportif organizasyon çalışanlarını tek tek kutluyor, kendilerine ve unuttuğumuz ama destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

GELECEK SEZONUMUZUN KAYITLARINI EKİM 2023 AYI İÇİNDE TOPLUYOR VE KASIM AYINDAN İTİBAREN MAÇLARIMIZI OYNATIYOR OLACAĞIZ.
YENİ SEZONDA SÜRPRİZLERİMİZ DE OLACAK VE ELİT TAKIMLARDAN OLUŞAN VE SADECE 6 TAKIMI KABUL EDECEĞİMİZ U17-PREMIER LİGİMİZİ OYNATMAYA BAŞLAYACAĞIZ.

TÜM MAÇLARIMIZDA YOUTUBE CANLI YAYIN VE DRONE ÇEKİMLERİ BİZE VE DEĞERLİ KATILIMCI KULÜPLERİMİZE YAKIŞIR ŞEKİLDE HEPİMİZİ DAHA GÖRÜNÜR VE FARKLI KILACAK.

HERKES HAZIRLIKLARINI YAPSIN VE BİZDEN DUYURU BEKLESİN…
BİZE ULAŞMAK VE BİLGİ ALMAK İÇİN;

YouTube canlı yayın kanalımızda ve Instagram hesabımızda tüm maçları takip için;
*Resmi web sitemizde link var..!;*
www.AsyaVoleybolLigi.com

*Instagram*
@asya.voleybol.ligi

İletişim;
0543 901 46 52
www.asyavoleybolligi.com