2023-2024 SEZONUMUZ HAKKINDA DUYURUDUR

2023-2024 ASYA VOLEYBOL LİGİ için ön bilgilendirmemiz aşağıda paylaşılmaktadır.

Spor okullarınızın gelişim gruplarında yer alan ve voleybol takımlarınızda oynayıp maçlarda yeterli süre alamayan tüm sporcularınızı oynatabileceğiniz altyapı gelişim ligi olan Asya Voleybol Ligi-AVL, Federasyon onaylı resmi TVF hakemleri yönetiminde oynanacak olup, 2023-2024 sezonu için başvurularımız devam etmektedir.
Ekim ayı sonuna kadar sürecek başvurular ve Kasım ayı ortasında başlayacak maçlar için, başvuru koşulları, yaş kategorileri ve statüleri ile başvuru formuna www.AsyaVoleybolLigi.com adresimizin Bilgi ve Belge menüsünden ulaşabilir ve öncelikli kabul için hızlıca başvurunuzu yapabilirsiniz.

Ali Peçen’in organizasyon liderliğinde düzenlenen Asya Voleybol Ligi-AVL’ye başvuru için tüm belge ve bilgiler resmi web sitesinde mevcut olup, tüm maçlar Ataşehir, Maltepe ve Sancaktepe bölgesindeki lig organizasyonuna ait olan salonlarda oynatılacaktır.

İletişim: 0543 901 46 52

2023-2024 Sezonumuzda müsabakalar;
*U17-Yıldız, U15-Küçük, U13-Midi, U11-Minik ve U9-Tut-At yaş kategorilerinde düzenlenecektir.
*Kasım ayı ortasından itibaren Yıldız ve Küçük yaş takımlarının maçlarıyla ve ayrıca
TVF ligine hazırlık olması amacıyla U11-Minik yarışma maçları oynatılmaya başlanacaktır.
*U13-Midi maçlarını ise tüm oyuncuların iyice hazırlanabilmesi amacıyla Ocak ayı gibi başlatmayı planlıyoruz.
*U9-TutAt minik maçlarını ise Mart ayından sonra oynatıyor olacağız.
Tüm kulüplerimiz katılacağı yaş gruplarına göre planlamasını bu programa göre yapabilir ve başvuru formunu bize ulaştırabilir.
*Liglerimiz, Mayıs ayı sonu veya Haziran ayı ilk haftasına kadar sürecek olup, oynanırsa final maçları hariç her takımın en az 5 ya da 6 maç yapması planlanmaktadır.

Tüm spor kulüplerimizin ve spor okullarımızın, katılmayı düşünen tüm özel okulların voleybol takımı yetkililerine duyurulur.
Bilginize ve dikkatinize tekrar sunarız.