17 ŞUBAT CUMARTESİ MAÇ PROGRAMI YAYINLANDI.

KATILIMCI KULÜPLERİMİZE AVL GÜNCEL BİLGİLENDİRMESİDİR;
ÖNCELİKLE RESMİ WEB SİTEMİZDE BUGÜN YAYINLANACAK TÜM GRUPLARDAKİ PUAN DURUMLARINI YAYINLANAN DUYURUMUZDA İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
MAÇ PROGRAMLARI HER GRUPTA EN GEÇ HAZİRAN AYININ İLK HAFTASI İÇİNDE TAMAMLANACAK VE HEMEN ARKASINDAN GRUPLARDA DERECEYE GİREN TAKIMLAR İÇİN KUPA TÖRENİ DÜZENLENECEKTİR.
KURAL HATIRLATMASIDIR
ASYA VOLEYBOL LİGİ’NDE TÜM KATEGORİLERDE 2 SERVİS ATIŞINDAN SONRA TAKIMLAR 1 TUR DÖNMEKTEDİR. SADECE MİDİ KATEGORİSİNDE 2. SETTE 3 OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ ZORUNLUDUR.
U11-MİNİK KATEGORİSİNDE MAÇLAR 25 SAYI ÜZERİNDEN 2 SET ALANIN GALİBİYETİYLE BİTER VE İLAVE GELİŞİM SETİ OYNANMAZ. BÜYÜK KATEGORİLERİNDE 15 SAYILIK GELİŞİM SETİ MUTLAKA OYNANIR. KAZANAN TAKIM 2 PUAN, SET ALAN TAKIM 1 PUAN KAZANIR.
BÜYÜK YAŞ GRUPLARINDA MAÇLARA MAKSİMUM 16 SPORCU İLE, MİNİKLERDE MAKSİMUM 12 SPORCU İLE ÇIKILABİLİR. SAHAYA EN AZ 6 SPORCU İLE ÇIKILABİLİR KURALI, MİDİ KATEGORİDE 9 SPORCUDUR.
LÜTFEN ANTRENÖRLERİNİZİ BİLGİLENDİRİNİZ.

Asya Voleybol Ligi AVL’de gönderdiğimiz tarih, saat ve belirtilen yaş kategorisinde birden fazla maçınız olabilir, hepsini dikkatle kontrol ediniz.
Lütfen ısınma topunuzu, ihtiyaç duyacağınız sağlık malzemelerinizi ve oyuncularınız için de yeteri kadar su getirmeyi unutmayınız. Geleceğiniz güzergahtaki trafiği hesaplayarak maça geç kalmayınız.
Sporcularınızın Sularını saha içine dökülmemesi için maç esnasında ve ısınmada sporculara sık sık uyarılarınızı yapınız ve maçlara özellikle bardak su getirmeyiniz.

TESLİM ETMEYEN KULÜPLER VE TAKIMA YENİ KATILAN OYUNCULAR İÇİN DİKKAT
Eğer teslim etmediyseniz sizden istenecekler aşağıda tekrar hatırlatılmıştır.
1- Lige başvuru formunun aslı.
2- Maça çıkacak sporcuların tek sefere mahsus Veli İzin ve Sağlık Beyan Formları (anne-baba ıslak imzalı olacak, ileride yeni sporcular eklenirse onlarınki de ilk maçlarında getirilecektir. Fotoğraf olmasına gerek yoktur.)
3- Takım sporcu listesi (TVF lisansı varsa lisans numaraları yazılsın, yoksa AVL lisansı için sitemizden form doldurup getirin ve AVL lisans numarası alın. Web sitemizde tek A4 formda 2 sporcu için lisans örneği vardır.)
4- Lige katılım bedeli ödemesinin yapılmış olması.

MAÇ SALONU
SANCAKTEPE AZİZ BAYRAKTAR SPOR SALONU
SALON KONUM LİNKİ
https://maps.app.goo.gl/zmfGEWCF7QBTvsZ8A

YOUTUBE CANLI MAÇ YAYIN LİNKİ
https://www.youtube.com/@alipecenvoleybolmackanal364/streams

INSTAGRAM HESABI
https://www.instagram.com/asya.voleybol.ligi/

ASYA VOLEYBOL LİGİ’NDEKİ MAÇ KURALLARI VE STATÜLER HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKTEN RESMİ WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDEBİLECEĞİNİZİ UNUTMAYINIZ…
https://asyavoleybolligi.com/statu-ve-kurallar/

Tüm ekiplerimize başarılı maçlar diliyoruz.