VE FİNAL VE KUPA GÜNÜ GELDİ

Asya Voleybol Ligi AVL’de 2022-2023 sezonunda artık final gününe ve aynı gün yapılacak kupa törenimize sayılı günler kaldı.

4 Haziran 2023 Pazar günü saat 13:30’da başlayacak U17-Yıldız yaş gruplarının şampiyonunu belirleyecek final maçında Anadolu Marmara A ve Anka Gençlik takımları karşı karşıya gelecekler.
Saat 15:00’de U15-Küçük yaş kategorisinin şampiyonu ise Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Ateş A takımlarının maçının ardından belli olacak.
Günün son final maçında ise U13-Midi yaş kategorisinin şampiyonu İDA Voleybol A ve Beylerbeyi takımları arasında oynanacak maçta sonra belli olacak ve tüm final maçları sonrasında KUPA TÖRENİMİZ yapılacaktır.

Final günü saat 17:00’de başlayacak kupa törenimizin arkasından 17:30 itibarıyla kapanış partimizi yapacak ve yaklaşık saat 18:30 gibi törenlerimiz bitecek. 2022-2023 Asya Voleybol Ligi sezonu tamamlanacaktır.

Ligimize değer katan tüm kulüplerimizi, kıymetli yöneticilerini, kıymetli antrenörlerini, kıymetli sporcularını, bu organizasyonun gerçekleşmesine başından beri büyük katkı veren TVF başkanlığını, yetkililerini, Voleybol İl Temsilciliğimizi, değerli hakemlerimizi ve AP Sportif organizasyon çalışanlarını kutluyor, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Gelecek sezonda hepimize şimdiden başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.