VOLAP AVL YENİ SEZON TARİH VE KATEGORİ DUYURUSU

Asya Voleybol Ligi

Pandemi sebebiyle bir sezon ara vermek zorunda kaldığımız ligimizin 2021-2022 sezonu özelinde Ocak 2022 sonunda başlayacağını sizlere bildirmek istiyoruz.

VOLAP Uluslararası Asya Özel Altyapı Voleybol Ligi (AVL) sezona hazırlık turnuvası programlarımızı pandemi şartlarına göre yaz döneminde planladık duyurular kısmında ön bilgi şeklinde paylaştık. Gelecek sezon Ağustos 2022 tarihinde VOLAP Stars İstanbul Beach Cup ve Eylül 2022 tarihlerinde ise VOLAP Victory Beach Cup plaj voleybolu turnuvalarımızı farklı statülerde yapıyor olacağız. Plaj voleybolu turnuvalarımızın ardından Ekim ayında lige hazırlık salon turnuvalarımız planlanacak ve ligimizin başlangıç tarihi de pandemi devam ederse genelgeler doğrultusunda yayınlanacaktır. Bu bilgiler her durumda pandemi koşullarına ve genelgelere bağlı olduğundan güncel bilgiler için duyurularımızı takip etmenizi rica ederiz.

Sadece kızlar kategorisinde katılabilecek takımlar, turnuva ve lig maçlarına U13-Midi (2008-2009-2010), U15-Küçük (2006-2007-2008), U17-Yıldız (2004-2005-2006) yaş gruplarında başvurabilmektedir. U-22 Ümitler Kategorisi ise taleplerin alınmasını istinaden planlamaya dahil edilecektir. Minik takımlarımız ise 2 festival turnuvası şeklinde sezon içinde yarışacaklardır. Minik takım başvuru ve turnuva detayları daha sonra duyurulacaktır.

Lig öncesi oynanacak hazırlık turnuva maçları, tüm takımlara eksiklerini tespit etme, oyuncularını hazırlık maçlarında tanıma ve sezona formda girme konusunda fırsat verecektir.

Tüm kulüplerimizi, spor okullarını ve okul takımlarını, duyurulacak tarihlerde oynanacak turnuva maçlarına katılmaya ve iyi bir hazırlık dönemi geçirmeye davet ediyoruz. Pandemi dönemi koşullarında sürekli güncellenen turnuva veya maç tarihlerini resmi web sitemizden takipte kalmanızı rica ederiz.